Bruksanvisning
Er ikke lettsaltet lårtunge tilgjengelig som pålegg, må man selv koke den i vann på svak varme til kjøttet er mørt, 90-120 minutter. Avkjøl kjøttet i kokelaken og skjær det i skiver.
Rens salaten og la den ligge i ca 30 minutter i kaldt vann slik at den blir sprø og fin. Løft salaten opp av vannet og la vannet renne godt av.
Bland sennep, eddik, olje og smak til med salt og pepper. Kutt vekk ca 3 cm av aspargesens nederste del og kok den mør i lettsaltet vann.
Del tomatene i båter og ta ut frøene slik at du får fine tomatblader.
Bland ingrediensene til pepperrotkremen og smak til med salt og pepper. Kremen kan godt piskes slik at den får en luftig konsistens.
Bland salat og olje/eddik-dressingen og anrett sammen med skiver av lårtunge, asparges og tomatblader. Pynt med kjørvel, gressløk og server med pepperrotkrem.