Bruksanvisning
(4 pizzaer)
Løs opp gjæren i det lunkne vannet. Tilsett olje, salt og mel. Elt deigen til den er glatt og smidig, tilsett mer mel om nødvendig.
Dekk deigen med et klede og sett den til heving et lunt sted i 30 minutter.
Slå deigen ned og del den i fire deler som trilles til kuler. La dem hvile tildekket i 5 minutter.
Kjevle hver deigkule til en sirkel med diameter ca 35 cm.
Legg pizzabunnene på smurte ovnsplater og legg på fyllet.
Skjær bacon i strimler eller terninger og surr dem i olivenolje. Tilsett de flådde tomatene. Krydre med oregano, salt og pepper og la det stå og surre litt.
Rens og skyll sjampinjongene og skjær dem i skiver.
Fordel tomatsausen over pizzabunnene. Legg soppskiver og broccolibuketter oppå.
Sett ovnen på 250 C. Etterhev pizzaene på et lunt sted i 10 minutter.
Dryss revet ost over og stek pizzaene i 25 minutter.