Bruksanvisning
Bland sammen gjær, mel, vann, salt og olivenolje. Arveid deigen glatt og smidig. Dekk den til med plast og la den heve i 30 minutter på et lunt sted. Elt deigen og del den i 4 emner. Kjevle emnene ut til runde bunner og legg dem på smurte palter. La dem heve i 8-10 minutter. Pensle emnene med litt vann og dryss over havsalt. Stekes i ovn ved 200 C i 10-12 før de avkjøle.
Fyll:
Damp spinaten til den faller sammen. Legg spinaten i et rent kjøkkenhåndkle og press ut vannet. Finhakk spinaten. Smelt smøret i en stekepanne og fres spinat, rosiner, hvitløk og pinjekjerner. Smak til med salt og pepper. Del hver av de ferdigstekte pizzabunnene vannrett i bunn og et lokk. Fordel spinatfyllet på bunnene og legg lokkene på. Del hver pizza i 4 og server.