Bruksanvisning
Rens og skjær gulrot og kålrot i staver. Kok dem møre i kraft, ca 12 minutter.
Skjær et kryss i den spisse enden på kastanjene. Kok dem ca 10 minutter i vann. De hermetiske er ferdige og skal varmes i en kjele ca 5 minutter. Skrell de kokte kastanjene og trekk av den innerste brune hinnen.
Del sjampinjongen på langs, brun den i smør i en anretningsgryte, tilsett kastanjer og grønnsaker. Hell grønnsakkraften over, ca halvt opp i gryten. Småkoker ca 10 minutter.
La pølsene trekke ved 80 C i ca 20 minutter i egen kjele. Trekk av skinnet, skjær den i 3 cm lange stykker og legg dem i gryten. Skjær skinken i små terninger og dryss dem over til slutt. Kok opp og la gryten trekke i 5 minutter over svak varme. Server fra gryten.
Server kokt ris og salat til.