Bruksanvisning
Ben ut lammesiden og fjern overflødig fett.
Brett ut lammesiden med kjøttet opp. Smør sennepen utover. Bland sammen salt, pepper, persille og finhakket løk og fordel over kjøttet.
Rull stramt sammen og surr med bomullstråd.
Brun rullen i en jerngryte. Dekk med kraft/vann. Sett inn et steketermometer. Kok opp og la trekke ca. 1 time til steketermometeret viser 70 C.
Legg bena i en gryte og dekk med vann. Kok opp og skum godt. La trekke ca. 1 time.
Sil kraften. Kok opp 4 dl til sausen.
Jevn sausen med maisenna utrørt i litt kaldt vann eller strø maisennajevner i den kokende væsken mens du rører.
Tilsett finhakket løk, persille og sennep. Smak til med salt, pepper, eddik og sukker.
Server med kokte poteter, gulrot og aspargesbønner.