Flere resulteter finnes under oppskriften
800 g biff eller stek
2 gule paprika
4 ss margarin
4 ss hvetemel
2 dl vann
½ boks lettrømme
salt
pepper
Bruker du ferskt kjøtt må dette brunes og tilberedes som biff eller stek. Da trenger du også smør til stekingen.
Ferdig stekt kjøtt skjæres i terninger. Kutt paprika i ringer. Brun smør og hvetemel til nøttebrun farge. Slå over vann og la putre i 8-10 minutter.
Ha i lettrømmen, rør om og smak til med salt og pepper. Tilsett kjøttet og la det bli gjennomvarmt. Anrett på tallerken med paprika og server med ris eller råstekte poteter, samt rørte tyttebær.
Hjortefilet med glaserte epler
Hjortekoteletter i kantarellfløtesaus
Hjortemedaljonger med mandelsmør
Hjortepostei med grønn pepper i gelé
Hjorteragu på pastaseng med steinsopp
Kantarellfylt bogrull i leirgryte
Kokt hjortekjøtt med pepperrotsaus
Marinert helstekt hjorteflatbiff
Mør hjortegryte med ris og paprika
Orientalsk hjortegryte med jasminris
Ovnsstekt kotelettkam med pærechutney