Bruksanvisning
Legg kjøttet i en gryte med så mye vann at dette akkurat dekker. Kok langsomt opp, og skum deretter av. Tilsett så løk, litt pepper, samt laurbærbladene og la kjøttet koke under lokk på svak varme i ca 90 minutter.
Ta opp løk og laurbærblad. I mellomtiden har man gjort i stand grønnsakene, som nå legges i gryten. Kok videre ca 45 minutter.
Bland finrevet pepperrot med halvvispet kremfløte. Skjær skrellede, kokte rødbeter i skiver og hell pepperrotsausen over.
Rør smøret mykt, finhakk persillen og bland denne og sitronsaften i smøret. Form kryddersmøret til en rull og legg det kaldt noen timer, helst i kjøleskap.
Server kjøttet i skiver på et varmt fat. Tilbehøret legges opp porsjonsvis på et salatfat. Kryddersmøret tas fram og skjæres i skiver umiddelbart før servering.