Bruksanvisning
Rens, skyll og skjær grønnsakene i skiver. Krydre kjøttet med salt og pepper, og brun kjøttbitene i olje. La grønnsakene brunes videre sammen med kjøttet i en gryte.
Tilsett rødvinen og la det meste av vinen koke inn. Hell på buljong og la alt koke i ca. 20 minutter. Skum godt av. Legg krydderet i en krydderpose av gas, og la det koke sammen med resten i ca 40 minutter til kjøttet er ferdig.
Ta ut krydderposen. Sil av sjyen og hold kjøttet varmt. Smak til sausen med arrowrot, og legg kjøttet tilbake til sausen.
Skjær soppen i skiver. Finhakk løken. Flå tomatene ved å lage noen små snitt i skinnet før de legges i kokende vann. Skåld tomatene raskt og ta av skinnet. Skjær tomatkjøttet i terninger.
Kok pastaen ifølge anvisningen på pakken. Stek soppen og løken. Press hvitløken. Tilsett tomatkjøttet og la det steke med noen minutter. Bland alt med pastaen. Krydre med salt og pepper. Legg pastaen på et fat. Legg kjøttet over pastaen og dryss over osten.