Bruksanvisning
Thaimåltidene starter alltid med en liten appetittvekker som kiler i ganen med sin eksotiske smak av sitrongress, limeblader og aromatiske krydder.
Finhakk de tørkede rekene, koriander og hvitløk i en hurtigmikser. Tilsett ferske reker og kjøttdeig, og kjør til det har en pastalignende konsistens.
Tilsett fiskesaus og egg, og kjør til alt er godt blandet.
Bruk en slikkepott til å smøre pastaen jevnt utover brødskivene. Skjær skorpen av brødet og skjær hver skive i fire trekanter.
Varm opp oljen til frityrsteking. Stek kun fire skiver av gangen. La det forsiktig gli ned i oljen, med smøresiden ned og stek til de er gylne. Snu dem og stek dem i kort tid på den andre siden.
Ta skivene opp av oljen med en hullsleiv og legg dem til avrenning på kjøkkenpapir.
Legg strimler av salat på et serveringsfat og legg skivene på. Serveres med en liten bolle sur-søt saus, plassert i midten.