Bruksanvisning
Varm olivenoljen i en stor stekepanne på middels varme. Ha i poteter og stek dem i 10-15 minutter, til de er blekgylne. Rør ofte. Ta dem opp med hullsleiv og legg dem i en bolle. Ha chorizo i oljen som er igjen i pannen og stek i ca 4 minutter mens du vender på den av og til, til den er sprø og gyllen. Ha mer olje i pannen ved behov. Ta chorizoen opp og legg den på en fjel. Når den er avkjølt nok til at du kan ta i den, skjærer du den i ca 1 cm tykke biter.
Ha løken i fettet i pannen og stek i ca 15 minutter, til løken er gyllen. Rør av og til. Ha i paprika, hvitløk, paprikapulver og chili og stek i ca 5 minutter til, helt til krydderet har trukket inn i løken.
Legg chorizo og poteter tilbake i pannen og hell på vann. Legg på lokk og la det surre på svak varme i ca 15 minutter, til potetene er møre. Smak til med salt og pepper.
Legg retten på et fat, dryss persille over og server retten varm.