Bruksanvisning
Grovhakk tomatkjøttet og spar på saften som renner ut. Skjær de grønne paprikaene i terninger. Skjær agurken i små biter. Skjær vekk brødskorpene og riv brødet i små biter.
Ha tomater og tomatsaft, paprika, agurk, løk, hvitløk, loff, olje, eddik, isvann og litt salt i en kjøkkenmaskin. Ingrediensene skal blandes godt, men ikke bli for finfordelte suppen skal ha en vis grovmost konsistens.
Kontroller balansen mellom olje og eddik. Ha i mer av det som trengs. Sett suppen til kjøling i minimum 2-3 timer.
Gjør klar tilbehøret. Skjær grønnsakene i mellomstore terninger. Grovhakk de hardkokte eggene. Skjær brødet i små terninger og stek dem i olivenolje til brødbitene er gyllenbrune på begge sider. Arranger tilbehøret i små skåler.
Suppen kan om ønskelig fortynnes med mer isvann før den serveres, men den skal være relativt tykk. Server suppen og send tilbehøret rundt separat.