Bruksanvisning
La klippfisken renne av, og ha fisken i en kjele med kaldt vann som dekker. Kok opp på middels varme og la det trekke i 10-15 minutter, til fisken er mør. La den renne godt av. Når den er avkjølt nok til at du kan ta i den, deler du den i flak og fjerner alt skinn og småbein. Sett til side.
Skjær tre av de hardkokte eggene i skiver, og hakk det siste egget. Sett til side.
Varm olivenoljen i en stor stekepanne på middels varme. Ha i løken og fres i 8-10 minutter, til den er mør. Ha i hvitløk og paprikapulver og fres i 2 minutter til, til hvitløken er blank. Ha i klippfisk, kikerter, eggeskivene, eddik, halvparten av persillen og piri-piri-saus, og stek under omrøring i noen minutter, til alt er gjennomvarmt. Smak til med salt.
Legg fisken på et varmt fat og pynt med hakket egg, oliven og resten av persillen. Send olivenolje og eddik rundt bordet.