Bruksanvisning
Vask fisken godt og skjær fire dype snitt i kjøttet på hver side. Gni fisken inn med rikelig med olivenolje og salt, og sett den til side i 1 time.
Bland halvparten av persillen og all korianderen. Skjær to av hvitløkfeddene i små terninger og bland med urtene. Fyll denne blandingen i buken av fisken.
Tahinsaus: Fyll 4 ss vann i tahinrøren/massen overraskende nok får dette den til å tykne. Tilsett sitronsaften, da blir den tynnere.
Knus resten av hvitløken i en morter sammen med ½ ts salt, tilsett deretter resten av persillen og støt videre. Bland denne massen inn i tahini- og sitronblandingen.
Forvarm grillen til høy temperatur og grill fisken i 8 minutter på hver side, inntil du kan se tydelig gjennom til beinet, og skinnet er pent brunsvidd. Server fisken enten varm eller kald, sammen med sausen.