Bruksanvisning
Lag kjøttbollene. Smuldre brødet i en liten bolle, tilsett melk og la det trekke. I mellomtiden har du kjøttdeig, hvitløk, parmesan, persille og egg i en større bolle. Riv masse muskatnøtt i og smak til med salt og pepper.
Klem ut så mye melk som mulig av brødet, og det i kjøttdeigblandingen. Kna alt godt sammen med hendene. Vask hendene, skyll dem i kaldt vann og form små kjøttboller på størrelse med klinkekuler.
Hell begge suppeboksene i en stor kjele, tilsett vann etter anvisningen på boksen, og ha i en ekstra boks vann. Ha i salt og pepper og kok opp.
Slipp kjøttbollene oppi suppen, brekk pastaen i småbiter og tilsett denne. Kok op suppen mens du rører forsiktig. La den småkoke under stadig omrøring i 7-8 minutter eller etter anvisning på pakken.
Serveres rykende varm i oppvarmede skåler, drysset med persille og nyrevet parmesan.
Selv om denne suppen kommer fra solfylte Sicilia, er den mektig nok til kveldsmat en vinterdag.