Bruksanvisning
Klipp kyllingleveren i småbiter med en saks. Hakk urtene. Varm oljen og smøret i en stekepanne, ha i hvitløk og urter, smak til med salt og pepper og la surre over middels varme i noen minutter. Tilsett leveren, skru platen på fullt og stek under omrøring i noen minutter til leveren skifter farge og blir tørr. Hell over vinen, la det frese til vinen fordamper, ta leveren av varmen og smak til med krydder.
Hell begge boksene med kyllingsuppe i en stor kjele, og tilsett vann etter anvisningen på boksen/pakken. Ha i en ekstra boks med vann, rør i litt salt og pepper og kok opp.
Tilsett de frosne ertene og la det småkoke i ca 5 minutter. Ha i pastaen og la suppen koke opp igjen mens du rører. La det småkoke under stadig omrøring i ca 5 minutter eller etter anvisningen på pakken.
Ha kyllinglever og vårløk i suppen, og varm opp i 2-3 minutter. Smak til med salt og pepper. Serveres rykende varm i oppvarmede skåler.
Denne suppen kan serveres som forrett eller hovedrett. Stekt fegatini er så nydelig at selv om du vanligvis ikke liker kyllinglever, vil du oppdage at du synes det smaker deilig i denne suppen.