Bruksanvisning
Skyll pepperfruktene, skjær toppene av dem og legg disse foreløpig til side. Frøstokk og kjerner må fjernes omhyggelig. Kok opp vannet med salt og la pepperfruktene koke i 5 minutter. Ta dem opp og la dem dryppe av seg.
Skjær lokk av tomatene, ta vare på lokkene. Ta ut innmaten. Ikke kast tomatsaften.
Kok risen mør i lettsaltet vann i 15-18 minutter. Kok samtidig ertene møre i så mye vann at det dekker, ca 30 minutter.
Smelt smøret i stekegryte og brun løk og kjøtt ca 10 minutter. Ha dette så opp i en bolle og tilsett kokt ris, kokte erter, finhakket løk og krydder. Bland innholdet i bollen godt. Smak eventuelt til med mer krydder.
Fyll pepperfruktene og tomatene med kjøttfarsen og legg de respektive lokk på igjen. Smelt litt smør i en lav kasserolle og sett pepperfruktene og tomatene oppi. Tilsett saft og innmat fra tomatene og 2 ss ekstra tomatsaft. Legg lokk på kasserollen og la retten surre seg mør i 20-25 minutter. Legg en liten skje yoghurt på hver av grønnsakene før servering, og server dessuten yoghurt i en bolle for seg.