Bruksanvisning
Smuldre opp gjæren og rør den ut i lunkent vann og melk. Tilsett appelsinskall, sitronskall, salt og egg og rør sammen. Rør inn mel og kna inn smøret i små klatter. Kna godt til en smidig deig på melet bakebord. Ha deigen i en bolle, dryss på litt mel og la den heve under klede i ca 1-2 timer, eller til deigen har dobbel størrelse.
Hakk omtrent halvparten av den kandiserte frukten og vend den i litt mel. Kna deigen og arbeid inn de melede fruktbitene. Lag hull midt i deigklumpen med tomlene og form deigen til en krans. Legg på bakeplate og sett en kopp i hullet så det ikke hever igjen. Dekk til igjen og la galetten heve 30-60 minutter. Glem ikke å stikke i en liten plast eller porselensfigur.
Forvarm stekeovnen til 200 C. Pensle galetten med sammenvispet egg. Stek på nederste rille i 20-25 minutter.