Bruksanvisning
Lag først sausen: Varm olivenoljen i en tykkbunnet kjele og ha i tomater, tomatpuré, sukker, salt og pepper. La det surre på svak varme i 10 minutter under stadig omrøring, til tomatene er oppløst.
Tilsett vinen, kok opp og reduser varmen. La det surre uten lokk i 30 minutter, til det er blitt en tykk saus.
Ha kapers i tomatsausen og juster mengden salt og pepper. Sausen skal være ganske sterk.
Ta en stor stekepanne der alle leverskivene får plass. Varm olivenolje på sterk varme. Ha i leveren når oljen er så varm at den nesten spruter. Hvis leveren er skåret tynt nok, skal den ikke trenge mer enn 30 sekunder steking på hver side.
Legg leveren på et varmt serveringsfat. Hell tomatsausen i den pannen leveren ble stekt i og rør grundig, slik at oljen blir tatt opp i sausen. Hell sausen over leverskivene, dryss persille over og server.