Bruksanvisning
Fjern frøstokk og kjerner fra pepperfruktene, som deretter skjæres i strimler. Løken skrelles og grovhakkes. Smelt smør og olivenolje i pannen, ha i løk og pepperfrukt og stek blandingen langsomt. Grønnsakene skal bli helt møre uten å bli særlig brune.
Skjær tomatene i båter, fjern kjernene og legg tomatbåtene i pannen noen få minutter før blandingen av løk og pepperfrukt er helt ferdig.
Skjær hvitløkfeddene i fine terninger eller knus dem i en morter og ha hvitløken opp i pannen. Krydre med salt og pepper, vend det hele godt og la det stå og småsurre ytterligere 5-7 minutter.
Pisk eggene sammen med litt salt og hell dem opp i pannen. Flytt forsiktig om på innholdet i pannen til eggemassen er stivnet, men fremdeles fuktig. Eggemassen må tas ut av pannen straks den er ferdig. I motsatt fall blir den for hard. Dryss over med grovhakket persille. Retten serveres rykende varm.