Bruksanvisning
Legg rosinene i varmt vann fra springen og la dem trekke i 30 minutter. Slå av vannet og sett dem til side.
Bland det kokende vannet, vinen og olivenoljen i en mugge.
Ha couscousen i en stor bolle, hell vinblandingen over, dekk med et kjøkkenhåndkle og la det stå i 15-20 minutter.
Smak til couscousen og plukk grynene fra hverandre med en gaffel. Smelt smøret i en stekepanne og sauter løken til den er myk og gjennomsiktig. Ha i kanel og spisskummen og stek i 2-3 minutter til.
Rør sammen løkblandingen, mandlene, honningen, koriander- og myntebladene og couscousen. Smak til.
Smelt ingrediensene til penslingen i en kjele og smak til.
Finhakk sitronskallet, rør det inn i yoghurten og smak til med svart pepper.
Fjern eventuell innmat fra kyllingen og skjær vekk overflødig fett. Fordel fyllet i kyllingene.
Bind opp beina med kjøkkenhyssing, pensle kyllingen og pakk hver kylling i dobbelt lag smurt folie. Plasser kyllingene over middels varmt kull og stek dem i 45-60 minutter. Pass på at du snur dem hvert 3-5 minutt. De er ferdige når det renner ut klar saft når du stikker en nål i den tykkeste delen av låret.
Pakk ut kyllingene, pensle dem med resten av blandingen og stek dem videre på rist til skinnet er sprøtt. Server kyllingene med sitronyoghurten ved siden av.