Bruksanvisning
Hakk løk, paprika, chilipepper, selleri og fres. Tilsett mais, tomat, buljong og kok under omrøring i 15-20 minutter. Ha i fløten de siste par minuttene. Ta ca 2/3 dl av massen og mos den med stavmikser, og hell så mosen tilbake i sausen. Hold den varm.
Kok hele poteter og hele, skrellede hvitløkfedd. Slå av vannet, damp potetene godt, og mos dem forsiktig, gjerne med visp, og tilsett smør og melk. Husk: Salte aldri potetene mens de koker når du skal bruke dem til mos. Da blir mosen seig. La det være litt klumper i mosen. Da smaker den hjemmelaget og godt.
Stek kyllingen raskt på begge sider, deretter i ovn på 180 C i 10-15 minutter. Del den i tykke skiver.
Smelt smør i en panne eller wok og vend spinaten i dette. Vær rask, spinaten skal ikke falle sammen.
Legg potetmos på tallerknene, deretter kylling og spinat. Bland krepsehalene i maisstuingen, hell over tallerknene og server.