2 ½ dl rødvinssaus (se egen oppskrift) 1 ½ dl crème fraîche salt nykvernet svart pepper 450 g fersk gåselever 200 g svart trompetsopp, rengjort og strimlet 2 ss hakket dill 8 små purrer, kokt i vann i 10 min. og skåret i to på langs
Bruksanvisning
Kok opp rødvinssausen. Tilsett crème fraîche og la sausen koke inn til det halve. Smak til med salt og pepper.
Skjær gåseleveren i 1 cm tykke skiver, krydre med litt salt og pepper og tørrstek skivene i stekepanne med slippbelegg på middels varme til de er lett brunet på hver side. De gir fra seg mye smaksrikt fett som er perfekt til å steke soppen i.
La soppen steke i ca 5 min under stadig omrøring. Ha dill i sausen og dekk fire varme tallerkener med saus.
Anrett skivene av gåselever midt på hver tallerken og fordel sopp og purre omkring.