Bruksanvisning
Gni den rensede laken inn med salt og pepper. Rens hvitløken, men la det ytterste tynne skallet være på.
Fyll buken på laken med hvitløk, persille, timian, laurbærblad og halvparten av smøret.
Legg fisken med buken ned, i en ildfast form som passer mest mulig til størrelsen på fisken. Legg resten av smøret på toppen, og stek fisken i ca 10 minutter ved 210 C. Øs over fisken et par ganger under steketiden. Etter 10 minutter tilsettes eddiken. Stek 10 minutter til. Fortsett øsingen. Når fisken har fått en lys stekefarge og du kan løsne den fra ryggbeinet, er den ferdig.
Sil sjyen over i en kjele, og tilsett fløten. La dette koke inn til sausen er passe tykk. Smak til med salt og pepper. Legg fisken over på et serveringsfat.
Ta ut hvitløksfeddene, rens dem ferdig og legg dem på fatet som garnityr, sammen med persille. Server med kokte poteter.