Bruksanvisning
Skjær vekk skinn og fett fra andebrystene, men ta vare på det. Skjær kjøttet i små biter. Ha det over i en bolle og hell over konjakk. La det stå og godgjøre seg 6 timer i kjøleskap eller 2 timer i friluft. Bland kjøttdeig og andekjøtt i en bolle. Knekk over et egg, hell over fløte, strø over pistasienøttkjerner. Finhakk urter og bland oppi. Krydre med salt, pepper og muskat. Bland alt sammen godt. La stå i et par timer.
Dekk kantene av en patéform (du kan også bruke en brødform) med bacon. Hell kjøttblandingen oppi. Skjær appelsinskallene i strimler og legg dem oppå og ved siden av baconet. Legg andeskinnet på toppen (det gir fra seg masse godt fett under stekingen.) Stek formen i ovnen i vannbad (bruk en langpanne) på 170 C, deretter 150 C, i tilsammen 1 1/2 time. Smaker best dagen etter.