Flere resulteter finnes under oppskriften
80 g margarin
1 1/4 dl sukker
2 1/4 dl hvetemel, siktet
1 1/2 ts bakepulver
25 g skåldede og hakkede mandler
4-5 eggehviter
Forvarm stekeovnen til 180 C. Rør margarin og sukker hvitt. Tilsett melet, bakepulveret og mandlene.
Stivpisk eggehvitene og skjær inn, litt om gangen, slik at røren blir jevn.
Fyll røren i en smurt 1 1/2 liter formkakeform. Stek kaken i ca 45 minutter, til den er gyllenbrun.
Den stekte kaken avkjøles litt før den hvelves ut på rist.
Aprikoskaker med sjokoladeglasur
Dessertkake med nøtter og banan
Festkake med frukt og marsipan
Konfektkake med valnøtter og kaffe
Mandelbunn med sjokolademousse
Mandelflarn med sjokolade og krem
Sjokoladekake med mokkafromasj
Små sjokoladekaker fra New Zealand
Småkaker med nøtter og sjokolade
Spansk appelsin- og mandelkake