Flere resulteter finnes under oppskriften
250 g smør
250 g sukker
4 egg
2 ts bakepulver
250 g hvetemel
1/2 dl rosiner
1/2 dl tørkede aprikoser, hakket
1/2 dl hakkede mandler
30 g kokesjokolade, hakket
100 g melis
saft av 1 appelsin
saft av 1 sitron
Forvarm stekeovnen til 150 C. Smør og sukker røres hvitt. Eggene røres inn, ett etter ett.
Bakepulveret blandes i melet og røres inn sammen med frukt, mandler og sjokolade. Røren fylles i smurt 2-liter formkakeform og stekes i 90 minutter.
Kok opp melis med sitron- og appelsinsaft. Slå laken over den ferdigstekte kaken. Stikk hull i kaken slik at laken renner ut.
Aprikoskaker med sjokoladeglasur
Dessertkake med nøtter og banan
Festkake med frukt og marsipan
Konfektkake med valnøtter og kaffe
Mandelbunn med sjokolademousse
Mandelflarn med sjokolade og krem
Sjokoladekake med mokkafromasj
Små sjokoladekaker fra New Zealand
Småkaker med nøtter og sjokolade
Spansk appelsin- og mandelkake