Flere resulteter finnes under oppskriften
500 g Cottage Cheese
125 g usaltet smør
125 g sukker
1 1/2 dl rømme
175 g mandler
50 g sukat
50 g røde cocktailbær
100-150 g rosiner
Press osten gjennom en sikt. Rør smøret bløtt og bland det med ost, sukker, rømme og skåldede, grovhakkede mandler. Rør massen godt sammen.
Tilsett hakket sukat, hakkede cocktailbær og rosiner.
Kle en form med tynt klede. Press ostemassen i, dekk med klede og legg lett press på toppen. Det tynne klede suger opp fuktigheten fra desserten.
Sett desserten kjølig natten over, eller aller helst ett døgn.
Hvelv desserten på fat.
Server Pashka med loff og eventuelt mer rømme. I Russland blir denne desserten helst lagret i en dekorert treform, som minner mye om våre gamle smørformer.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas